Les Carteres Reials tornaren a Gràcia el 2014

El passat dissabte 4 de gener es va celebrar la Cavalcada de les Carteres Reials per diferents carrers de Gràcia, organitzada per la Fundació Festa Major de Gràcia, amb la col•laboració de: La Salle de Gràcia, Jesuïtes Gràcia Col•legi Kostka, Associació de Comerciants de Nova Travessera, Kabum, Tourline, Casal Corpus Grup de Teatre, el Cercle, Federació de Colles de Sant Medir, Federació de Comerciants de Gràcia i el Districte de Gràcia.
La cavalcada, malgrat la pluja que va caure, va omplir els carrers d’il•lusió i joia dels veïns més petits de Gràcia. Va ser rebuda a la plaça de la Vila de Gràcia per molts nens i nenes que minuts després tingueren l’oportunitat de lliurar la seva carta a les Carteres Reials, que aquest any tenien una semblaça a la Marta Castells, la Montse Milla i la Nuria Osorio.
Sent rebudes al balcó de l’ajuntament per la regidora presidenta del districte Isabel Ribas i el conseller de cultura del Districte Eugeni Rodoreda que els donaren la benvinguda en mig d’una magnifica pluja de paperets. A continuació tingueren les Carteres Reials unes paraules per als més petits, passant a continuació a rebre a tots els nens i nenes que els van voler saludar.
Com ve sent habitual en els darrers en aquesta ocasió també no va faltar a la cita el patge Carbonilla responsable de dur el carbó als nens que s’han portat malament i que per aquesta ocasió va organitzar el bell mig de la plaça una “Flashmobe” al ritme de “Ara es Nadal i estic content” del grup La Pegatina.