Itinerari històric festiu per les places i carrers guarnits

El Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis amb la col·laboració de la Fundació Festa Major de Gràcia, han organitzat una sortida cultural i festiva per conèixer a fons la Festa Major de la Vila de Gràcia.

Visita Guiada de dues hores amb inici a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, espai Albert Musons, carrer Alzina 9, on començarà un recorregut per diferents carrers i places guarnides, donant explicacions tant del tema triat, com d’altres aspectes relacionats amb els materials utilitzats, trajectòria del carrer, en guarnits o guardons, etc., acabant a la plaça de la Vila, on es visitarà a l’ajuntament l’exposició El campanar i la Festa, 150 anys.

Sortides del 15 a 20 d’Agost de 2014, a les 10,30 hores a l'espai Albert Musons. Carrer de l'Alzina, 9. Gràcia; Hora trobada 10,15 hores; Cal portar calçat còmode.

Preu 9 € per persona adulta, socis del Taller 50% descompte, nens gratuït.

Places limitades - Informació i reserva al telèfon 647 843 084, de 17.00 a 21.00 hores o adreçant un correu electrònic a [email protected] o a la taula del Taller d’Història a la plaça del Diamant. Del 14 al 19 d’agost de 18.00 a 21.00 h. Abans cal al inscriure’s.

Organitza: Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis amb la col·laboració de la Fundació Festa Major de Gràcia.