Participa en la Taronjada del carnaval de Barcelona

Enguany se celebrarà la 4a edició de la recuperació del Carnaval barceloní històric i qui ho desitgi pot participar al seguici popular dels Ambaixadors del Rei Carnestoltes durant la Taronjada, l'acte central del Carnaval de la ciutat, que tindrà lloc el diumenge 15 de febrer del 2015 per la tarda al Born.

Els seguicis acompanyen els Ambaixadors i el Rei Carnestoltes durant la cercavila, tot fent un recorregut per diferents carrers del barri de la Ribera, bressol del Carnaval barceloní.

En 7 Ambaixadors són representats per un color de l'Arc de Sant Martí i vinculats a diferents vicis i virtuts. A cada grup se li designarà un color -que en el nostre cas serà el negre- i se li facilitarà uns complements especials de Carnaval a to amb els de l'Ambaixador que acompanyem.

A l'arribada de la cercavila al punt final del recorregut, la Plaça Comercial, davant de El Born Centre Cultural, el mestre de cerimònies anirà presentant i saludant a les diferents entitats participants a l'acte.

La col·laboració dels participants també serà decisiva durant el ball o flashmob que tindrà lloc a l’arribada a la Plaça Comercial, en què es durà a terme el ball del tema ‘Happy’, de Pharrell Williams. En aquest enllaç podeu veure la coreografia i les instruccions per tal d’assajar els dies previs. Us l'haureu d'aprendre! El moment del ball serà retransmès en directe a través d'una pantalla gegant. Hi haurà un assaig previ la mateixa tarda de La Taronjada.

La Plaça Comercial serà el camp de batalla de globus i confeti de color taronja, remetent a les taronges que es llançaven antigament. El Rei Carnestoltes i els Set Ambaixadors, així com la Reina Belluga, nova incorporació d'aquest any, pujaran als seus respectius pòdiums entre el públic i des d'allà iniciaran la batalla. L’organització proporcionarà confeti i globus a tots els participants per llençar-los al públic.

Després de la Batalla Campal, tots ben ataronjats, el Rei Carnestoltes i els seus Set Ambaixadors, la Reina Belluga i tots els balladors donaran pas al Sarau de Carnaval afegint-se al Ball seguint el ritme de la música d'una Banda molt especial.

En finalitzar la jornada hi haurà una Xocolatada per tots els participants per tal que puguin recuperar forces!

Esperem poder comptar amb tots vosaltres! Per apuntar-vos-hi podeu adreçar-vos a l'Espai Jove Fontana o a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia en aquest horaris:

· Espai Jove Fontana (Gran de Gràcia, 190-192): de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores, i dilluns i dijous també pel matí, de 10 a 14h.

· Fundació Festa Major de Gràcia (Alzina, 9): de dilluns a divendres, de 17 a 21h.

Podeu contactar al següent email i telèfon per demanar més informació i confirmar la vostra participació: [email protected] / Tel: 934 593 080

Galeria d'imatges i vídeo de la darrera edició de La Taronjada