INSCRIU-TE A LA RUA DE CARNAVAL DE GRÀCIA 2016!!

Tot just un mes després de l’arribada dels Reis Mags, aquest 2016 ens premia amb l’arribada del Rei Carnestoltes! Com ja és tradició, la Fundació de la Festa Major de Gràcia s’encarrega d’organitzar la Rua de Carnestoltes de la Vila cada dissabte de Carnaval. Enguany, aquesta data cau en el proper 6 de febrer i a les 18:00h s’iniciarà la rua on tu pots ser el protagonista!

Anima’t i enreda a familiars, amics o companys de feina per participar a la Rua de Carnestoltes que farà el següent recorregut: Gran de Gràcia – Travessera de Gràcia – Milà i Fontanals – Puigmartí – Torrent de l’Olla – Diluvi – Plaça de la Vila. Pots desfilar tu sol lluint la teva disfressa o bé pots animar a un grup a partir de 5 persones i participar en format de comparsa. Només caldrà que porteu una temàtica comú i si voleu participar al concurs de disfresses i comparses, es valorarà molt positivament que la comparsa sigui divertida, faci referència a l’actualitat o tingui cert punt irònic o festiu inherent a l’esperit carnavalesc.

Podeu llogar un vehicle i guarnir-lo o abastir-vos vosaltres mateixos de música amb cotxes o carretons per al recorregut. La música i el ball són molt importants en Carnaval! I més a la Rua de Gràcia, on si voleu, podeu realitzar un ball de comparsa amb una cançó especial en dos punts del recorregut: Gran de Gràcia amb Travessera de Gràcia i a l’entrar a Plaça de Vila davant del Districte, llocs on estarà situat el jurat.

El jurat, si voleu entrar a concurs, valorarà la vostra disfressa o comparsa i quan el Rei Carnestoltes hagi llegit el seu Ban de Carnaval entregarà els següents premis: Premi a la millor disfressa infantil, a la millor disfressa d’adult, a la millor comparsa, premi a la originalitat, a la reutilització i al millor AMPA.

Si vols ser part de la festa més esbojarrada de l’any inscriu-te  la nostra Rua! Ho podràs fer del 25 de gener al 4 de febrer a la seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia (carrer Alzina 9) o a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190). No t’ho pensis més i forma part de la Rua de Carnaval de Gràcia!