BASES DEL CONCURS DEL CARTELL DE FESTA MAJOR 2016!

Com cada any per aquestes dates, surten publicades les bases del concurs de cartells de la Festa Major de Gràcia. Des de fa 23 anys, el cartell oficial de la Festa és escollit mitjançant un concurs entre els ciutadans que desitgin participar. Cada any entren a concurs un elevat nombre d'obres elaborades per tota classe de participants: artistes, dissenyadors gràfics, veïns sense formació en aquest àmbit, nens, il·lustradors, i tot un ampli etcètera que és un clar reflex de la transversalitat i diversitat de la Festa Major de Gràcia. Ens alegrem que, any rere any, aquest sigui un concurs amb una amplia i variada participació ja que valorem positivament que així sigui i així continui sent, que tothom pugui participar i que la seva obra pugui arribar a ser la imatge oficial de la Festa Major.

Per a la Fundació de la Festa Major de Gràcia i els seus festers, el cartell no és simplement un suport publicitari més, és un símbol, una icona, un record i la imatge gràfica de tot un any de treball. Aquest cartell guanyador, en les seves diverses variacions i aplicacions, serà la imatge oficial de tots els actes de la Fundació durant els 365 dies següents. La gràfica del cartell serà reproduïda a samarretes, gots, programes, rajoles, imants, felicitacions, invitacions, perfils de xarxes socials de la organirzació, i per conseqüent, tindrà el valor simbòlic i emotiu de ser el record tangible de tot el que hagi passat durant el cicle festiu d'aquell any. Per tots aquests motius, des de la Fundació valorem que ser el guanyador/a del concurs de cartell de Festa Major és tot un honor i un privilegi.

Segur que després de saber tot això ja deus estar agafant els estris per començar a dissenyar. Ja veus que és un concurs obert a tothom, per tant, participa! Només cal que segueixis les indicacions i compleixis les bases que adjuntem més avall. Rebrem les vostres obres del dia 11 al 29 d'abril, i ho farem a la seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia al carrer Alzina nº9. cada dia laborable de 17:00 a 21:00h o a la Oficina d'Atenció al Ciutadà del Districte de Gràcia que es troba a la Plaça de la Vila nº2, també cada dia laborable de 8:30 a 14:30h. El veredicte es llegirà en un acte públic on es proclamarà el guanyador/a del concurs el dia 13 de maig a la tarda en els Jardins Manuel Torrente. Us deixem les bases i comenceu a treballar! Bona sort!!