Comunicat del col·lectiu G6 sobre els incidents d'aquesta setmana a Gràcia

Benvolguts/des,

 

Vila de Gràcia, 26 de maig de 2016.

 

Després de la reunió mantinguda aquesta mateixa tarda i veient el conflicte que s’està vivint al nostre districte, diverses entitats hem decidit emetre un breu comunicat per intentar que les coses es calmin una mica. Podeu reenviar-lo a qui cregueu oportú i donar-li suport responent a aquest correu. Es publicarà a les web de les diferents entitats que li donin suport i a través de les xarxes socials.

 

D’altra banda, demà veureu una publicació al diari L’Independent de Gràcia en el que hi apareixerà un manifest signat pel Col·lectiu d’Entitats G6. Aquest manifest ha estat emès per error arrel d’un malentès entre les nostres entitats, les quals encara no havíem arribat a un acord definitiu en quant al contingut i, lògicament, no podem donar-li suport. Lamentem aquest fet i demanem disculpes a qui hagi pogut ofendre.

 

Comunicat:       

 

Entitats de Gràcia volem expressar amb claredat el nostre suport a la tasca social i cultural que duia a terme l’anomenat Banc Expropiat, així com, condemnar qualsevol tipus de violència, independentment de la seva procedència.

 

Atentament,

 

 

Josep Antoni Torralba Amarilla

President del Col·lectiu d’Entitats Històriques, G6 Gràcia

www.g6gracia.cat