Respectem el guarnit

Enguany, la Festa Major de Gràcia tindrà com a protagonista la campanya “Respectem el Guarnit”. Des d’octubre, una Comissió formada per carrers festers de la Festa Major de Gràcia ha treballat per augmentar la visibilitat d’aquesta campanya que volem que arribi a tots els racons de la festa. L’objectiu és conscienciar a autòctons i visitants de la importància de respectar les decoracions que durant tot un any han anat construint centenars de mans anònimes, que amb la inversió de les seves hores d’oci i descans, construeixen obres d’art efímer per al gaudi de tothom.

Per tal de d’aconseguir visibilitat, s’ha decidit crear un logo que identifiqui visualment una imatge amb el missatge i la campanya. Per aconseguir-ho es va convocar un concurs públic i d’entre més de 20 obres, la comissió de Respectem el Guarnit va decidir atorgar l’obra del Sergi del Pozo Morgou.

Aquest logo serà visible en diversos productes promocionals com el cas de mocadors, cintes delimitadores, banderes i globus. Amb tot aquest marxandatge es vol escampar el missatge d’aquesta campanya per tota la festa i tota la Vila per tal que mai més tornin a haver destrosses.