Salutació de Carla Carbonell, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia

Amics i amigues,

Benvinguts a la Festa Major de Gràcia!

Ja hi tornem a ser. Ens trobem a les portes del mes d’agost. A tocar de la nostra Festa. El temps s’escurça, la feina pressiona, les corredisses augmenten i els nervis s’accentuen, pensant en què tot estigui apunt i enllestit pel dia 15.

Amb l’esforç i el compromís de tothom la Vila s’omple de vida i de colors. El fruit del treball de tot un any, el nostre tret més distintiu, allò que defineix qui som: el guarnit.

Us donem a tots la benvinguda i us volem convidar a que gaudiu de la Festa Major de Gràcia amb nosaltres. A més, us volem animar a que la visqueu amb els nostres ulls. A que pregunteu a les comissions com treballen, com elaborem els guarnits, com decidim els temes, com es fan els primers esbossos fins a arribar al resultat final. En definitiva, us encoratgem a que descobriu el procés creatiu i col·lectiu que hi ha darrera de la nostra Festa perquè entengueu quins són els nostres valors i què significa para cada un dels festers que en formem part. Només d’aquesta manera podreu entendre qui som, què fem i, sobretot, perquè ho fem. Perquè estimem la Festa Major!

Per això no voldria acabar sense posar en valor allò que és més important per nosaltres, la nostra gent. La gent que, any rere any, construeix la Festa Major de Gràcia. I també voldria agrair a tota aquella gent, que des de tots els àmbits, fa possible que la Festa funcioni. Que arribem al darrer dia de Festa amb la qualitat, la il·lusió i les forces del primer.

Voldria que totes aquelles persones que vingueu us sentiu la Festa també com a pròpia, l’estimeu, cuideu i respecteu com ho fem nosaltres.

Per mi és un honor compartir la Festa Major amb tots vosaltres, un any més.

Us emplaço a que vingueu, participau, gaudiu i sobretot respecteu la nostra Festa. L’esforç de tot un any que compartim amb il·lusió.