JA SAPS QUE EL CARNESTOLTES ESTÀ A TOCAR?

El proper dissabte 25 de febrer és dissabte de Carnaval, i un any més, la Fundació de la Festa Major de Gràcia organitzarà la Rua que transcorrerà pels principals carrers de la Vila. Ho farem, com ens agrada fer-ho sempre, comptant amb la participació i col·laboració de tothom i de les entitats de la Vila. Veïns i veïnes, casals, esplais, AMPAS, grups d’amics, escoles de dansa i de teatre, de circ, de malabars...tots esteu convidats a participar d’aquesta gran festa de Carnaval.

La Rua s’iniciarà a les 18h i sortirà dels Jardinets de Gràcia. Pujarà el carrer Gran fins a Travessera de Gràcia per on seguirà recte fins baixar per Milà i Fontanals. Continuarà per aquell carrer fins agafar Puigmartí, girarà a l’esquerra per Torrent de l’Olla avall fins trobar el carrer Diluvi a través del qual s’arribarà a la Plaça de la Vila, punt i final de la Rua.

A partir del 10 i fins al 24 de febrer estaran obertes les inscripcions per a apuntar-se a formar part del seguici. Tothom hi està convidat, només cal que us prepareu una disfressa perquè us sumeu al sarau al que us convida el Rei Carnestoltes! Hi ha diverses modalitats de participació. Pots participar de manera individual lluint la teva disfressa o de manera col·lectiva en comparsa (a partir de 5 components). Les comparses també poden ser de tota mena, amb cotxes disfressats, amb camions llogats o fins i tot amb carros de súper d’on poder traslladar un equip de so per la música, no oblideu que per Carnaval tot s’hi val! A més a més, participar de la Cavalcada de Gràcia pot tenir premi! A la cantonada de Gran de Gràcia amb Travessera hi haurà la llotja presidencial on el jurat puntuarà la vostra disfressa o el vostre ball. Al final de la Rua, quan el Rei Carnestoltes hagi arribat a Plaça de la Vila i des del balcó del Districte hagi proclamat el seu Ban de Carnaval, es procedirà a entregar els següents premis: a la millor disfressa infantil, a la millor disfressa individual, a la millor comparsa, el premi del Mercat de l’Abaceria, que és el premi a la Originalitat, el premi a la reutilització i el premi al millor AMPA!

No ho dubteu més i participeu d’aquest acte festiu del calendari gracienc. Us podeu inscriure a la Fundació de la Festa Major de Gràcia o a l’espai Jove La Fontana, de 17 a 21h. Inscriviu-vos a la Rua! Us ho passareu molt bé i gaudireu fent Vila!!