PREPAREU ELS VOSTRES BALCONS QUE VE FESTA MAJOR!!

Un any més arriba el concurs de guarniments de balcons i portalades de Festa Major. De nou, els veïns i veïnes podran guarnir els seus balcons, portes, portalades i comerços per guarnir encara més els carrers de Gràcia durant la setmana gran.

Participar té premi, els 10 finalistes obtindran un obsequi de la D.O. Catalunya, el 3r premi, un lot de vins D.O. Catalunya i 200€ de premi. El 2n premi també un lot de vi de D.O. Catalunya i el 1r premi també un lot de D.O. Catalunya i un premi econòmic de 600€. A més a més, al ser el Bicentenari es premiarà amb 100€ al balcó que millor reflexi l’esperit del Bicentenari.

Enguany, entra a participar en aquest concurs el C.E.Europa i atorgarà un premi al balcó o portalada “Més escapulat”, és a dir, aquell balcó que contingui algun element relacionat amb l’equip gracienc. El premi que oferirà serà una samarreta oficial de l’equip escapulat i dos abonaments per a la temporada 2017 – 2018.

Traieu dels calaixos pinzells, tisores, cordills, cartolines, teles i ampolles de plàstic per fer del vostre balcó un element més de la Festa Major. Podeu venir cada tarda de 17h a 21h a la seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia (c/Alzina 9) per inscriure la vostra creació. Rebrem inscripcions fins al 7 de juliol per entrar al programa, si us apunteu més enllà d’aquesta data, podreu seguir participant al concurs però no sortirà dins del programa. Som-hi! Apunteu-vos-hi!!

Aquí podreu trobar les bases completes: