INSCRIVIU-VOS A LA RUA I VIVIU EL CARNAVAL DES DE DINS

Un any més, la Fundació de la Festa Major de Gràcia torna a organitzar un dels actes més esbojarrats de l’any a la Vila de Gràcia: la Rua de dissabte de Carnaval! La rua tindrà lloc el proper 10 de febrer de 2018 i s’iniciarà a les 18h des de Jardinets de Gràcia. El recorregut que realitzaran les comparses omplint de colors i disbauxa pels carrers de Gràcia serà el següent: Jardinets de Gràcia, Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i entrada a Plaça de la Vila.

Tothom qui vulgui podrà acompanyar al Rei Carnestoltes en la seva Rua per Gràcia, tant de manera individual com de manera col·lectiva formant comparses. Les comparses hauran de superar les 5 persones i portar una temàtica comú, a poder ser d’una temàtica satírica i adient a la celebració del Carnestoltes! Tots els vostres esforços tindran recompensa quan desfileu sobre dos dits de paperets de colors pel cor de la Vila de Gràcia tot seguint al Rei Carnaval! A més a més, podreu optar a un dels 6 premis que s’ofereixen. Aquests són: premi a la millor disfressa infantil, premi a la millor disfressa individual, premi a la millor comparsa, premi a la originalitat, premi al millor AMPA / Esplai o el premi a la reutilització.

No us ho penseu més i veniu a inscriure-us des del 22 de gener al 8 de febrer. Ho podeu fer al local de la Fundació de la Festa Major de Gràcia (c/Alzina, 9) o a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190)!!