TORNA LA GIMCANA DE FESTA MAJOR!

Participants Gimcana Festa Major de Gràcia

Un dels moments més esperats, desitjats i esbojarrats de tota la festa és la Gimcana del dia 21 d’agost a la tarda que organitza la Fundació Festa Major de Gràcia amb la col·laboració especial d’enguany d’Artemis Gymkhanas Barcelona. Amb una temàtica concreta, cada any grups d’amics o familiars de totes les edats es disposen a superar les proves que troben a diferents carrers guarnits i espais de festa major per tal de resoldre un misteri.

Enguany, la gimcana gira a l’entorn del món dels investigadors i historiadors intrèpids que han de desxifrar la realitat per conèixer la història de Gràcia. Seguiu les pistes de virreines, pistolers, col·leccionistes i altres personatges que han passejat pels carrers de la Vila. Us animem a trobar tresors amagats a places, antigues fàbriques, masos i entre els guarnits dels carrers. Vine disfressa’t d’explorador al més pur estil Inidiana Jones i gaudeix la gimcana de la festa major! No hi ha límits d’edats, aquesta activitat és apte per tothom que s’ho vulgui passar bé!

Per inscriure’s ho podeu fer a Can Musons, seu de la Fundació Festa Major de Gràcia que està al carrer Alzina, 9. Ompliu les vostres butlletes del 14 al 20 d’agost de 10h a 22h i un cop tingueu la vostra inscripció entreneu-vos per quan arribi el moment de començar a fer la gimcana: Dimarts 21 d’agost a les 15:45h a la Plaça de la Vila de Gràcia!