SALUTACIÓ DE LA PRESIDENTA DE LA FUNDACIÓ FESTA MAJOR DE GRÀCIA

Carla Carbonell

Amics i amigues,

Benvinguts a la Festa Major de Gràcia!

Enguany celebrem la nostra Festa Major número 201.

Després de la celebració del nostre Bicentenari, encetem aquesta Festa Major amb energies renovades i molta il·lusió.

Amb la voluntat de recuperar la normalitat després d’un any de moltes activitats extraordinàries, també volem aprofitar per recordar les víctimes dels atemptats de la Rambla de Barcelona que van succeir en ple cor de la celebració de la Festa. Altre cop, la gent va demostrar que cap acte violent torçarà l’esperit d’aquest poble, avesat a la vida participativa i a gaudir del carrer com a espai de cohesió.

I finalment la Festa ja és aquí. Com cada any, quan ens apropem a aquestes dates, el temps s’escurça, la feina pressiona, les corredisses augmenten i els nervis s’accentuen, pensant en què tot estigui apunt pel dia 15.

Els nostres festers ens recorden dia a dia que treballant plegats, remant en el mateix sentit, pensant de manera conjunta per uns objectius compartits, es poden fer coses increïbles, i res és impossible.

El valor de l’esforç individual i col·lectiu, la participació de tothom i sobretot la il·lusió per un projecte comú defineix clarament qui som, com som i què volem, com a Festa, com a Vila, com a ciutat i com a país.

Des d’aquí volem enviar una forta abraçada a aquelles persones que, pel motiu que sigui, no ens poden acompanyar en la celebració d’aquesta Festa, com solen fer. Entre tots ells, especialment aquells que, com el nostre bon amic Lluís Puig, es troben involuntàriament lluny de casa.

Per mi és un honor compartir la Festa Major amb tots vosaltres, un any més.

Us emplaço a que vingueu, participeu, gaudiu i sobretot respecteu la nostra Festa. L’esforç de tot un any que compartim amb il·lusió.

I com sempre, esperem que totes aquelles persones que vingueu us sentiu la Festa també com a pròpia, l’estimeu, cuideu i respecteu com ho fem nosaltres.

Carla Carbonell i Cortés

Presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia