Lliurament de premis del concurs de Pintura Ràpida 2018

foto grup

Després de l’estiu les activitats tornen a Can Musons. Com cada any, la primera activitat de tardor que es realitza és el lliurament de premis del concurs de pintura ràpida de la Festa Major de Gràcia 2018. Enguany el dia escollit va ser el 23 d’octubre i va presidir l’acte la consellera de cultura del Districte de Gràcia, na Marta Duñach i la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, na Carla Carbonell.

foto 1

Reunits a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia tots els concursants, el jurat del concurs i els amics i amigues de la festa major, la sala d’exposicions de Can Musons es va omplir de curiosos expectants per conèixer als premiats. Enguany els premiats van ser:

  • 1r premi categoria infantil: Nil Masip Bagués pel seu carbonet que reflecteix el guarnit de Joan Blanques de Baix de Tot.
nil

 

  • Menció d’honor de la categoria adulta: Ramon Soler Fornt per la seva aquarel·la del guarnit del carrer Verdi.

 

verdi
  • 2n premi de la categoria adulta: Ramon Pujolà Font per la seva aquarel·la del guarnit de la Plaça Rovira.
rovira
  • 1r premi de la categoria adulta: Pere Falguera Cano per la seva aquarel·la del guarnit de Fraternitat de Baix.
fraternitat

Els premiats reberen un xec de 600 i 300€ respectivament i en acabar els parlaments i el lliurament de premis es va procedir a fer un brindis amb cava per inaugurar l’exposició de totes les obres participants a la 22a edició del concurs de pintura ràpida de la Festa Major de Gràcia 2018. En aquesta exposició, a més a més, també podreu gaudir dels primers i segons premis de les darreres edicions. Podeu visitar la mostra fins al 16 de novembre de 2018 cada tarda de dilluns a dijous de 17 a 21h i els divendres de 10 a 13:30h.