Torna el Pessebre Monumental de la Festa Major de Gràcia

portal

Un any més ja podeu visitar el pessebre monumental de la Fundació Festa Major de Gràcia.  Aquest és un pessebre tradicional amb figures de més de 30 centímetres fetes artesanalment amb fang i roba i pintades a mà. Aquesta tipologia de pessebre de sobretaula, amb suro, molsa i aigua corrent és l’únic exemplar que es pot trobar en tot el Districte de Gràcia i dels pocs que es poden visitar a Barcelona, un dels patrimonis més preuats de la nostra entitat.

reis

El pessebre, realitzat per Antoni Guitart, conté les tres escenes que no poden faltar en cap pessebre de sobretaula que són l’Anunciació als Pastors, la Caravana dels Reis d’Orient i el Naixement. A banda, aquest pessebre també compta amb d’altres tipologies de pastors i amb elements que el fan especial com mostres de les civilitzacions antigues que apareixen als textos bíblics: l’hebrea, la romana i l’egípcia.

pastors

El pessebre de la Fundació Festa Major de Gràcia podrà ser visitable a la nostra seu social que es troba a Can Musons (Carrer Alzina, 9). De dilluns a dijous laborables de 17 a 21h i els divendres de 10 a 13:30h. El podreu visitar des del 3 de desembre al 2 de febrer.