UNA FESTA PER A LA GENT GRAN

iaios

Un any més i fidel a la tradició, la Fundació Festa Major de Gràcia organitza la tradicional festa en homenatge a la gent gran de Gràcia. Aquest jornada prové dels actes que històricament els festers i festeres celebraven durant la Festa Major de Gràcia en homenatge a la vellesa de la Vila. Des de fa molts any, aquest homenatge s’ha destemporalitzat, apartant-lo de la festa major i afegint-lo al Cicle Nadalenc que organitza l’entitat.

iaios

Aquest acte serveix per a profundir en els nostres valors fundacionals que demanen que l’entitat promogui actes i activitats per a totes les edats. Durant la setmana prèvia a la festa del Nadal, festers i festeres de diferents comissions han pogut organitzar aquesta celebració que serveix per a donar les gràcies a la gent gran de la Vila de Gràcia per tots els valors i tradicions que ens han llegat.

berenar

Aquest any, però, degut a les obres que s’estaven realitzant a la sala del cub d’assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia, la festa ha hagut de marxar de Can Musons. Gràcies a la col·laboració del Casal de barri Cardener, la festa ha pogut celebrar-se un any més. Enguany l’acte ha tingut lloc el dissabte 15 de desembre i ha comptat amb ball amb música en directe, berenar popular amb torrons i cava i una fabulosa i generosa rifa de regals.