El Missatge de les Carteres Reials 2019

Carteres

Bona tarda nens i nenes, pares i mares, amics i família de Gracia.

Com cada any les Carteres Reials ens fem visibles la tarda del 4 de gener després de vigilar-vos i cuidar-vos durant tot un any sencer de manera invisible. No ens podeu veure, però sempre estem al vostre costat, contentes de veure com creixeu, com apreneu i com els grans apreneu a tornar a ser nens. Avui ens fem visibles per rebre totes les vostres cartes i desitjos per quan demà arribin els Reis Mags, poder repartir conjuntament els regals que més desitgeu.

Com bé sabeu, els Reis Mags tenen molta feina a fer en vigilar a tots els nens i nenes del planeta i per tant, divideixen el món en petites franges on hi designen patges de confiança per estar ben pendents de la canalla d’aquella zona. Nosaltres som la mà dreta de Melcior, Gaspar i Baltasar i com veieu durant tot l’any us estem al darrera per decidir amb els Reis Mags si rebreu tot el que ens demaneu a les cartes.

La de demà serà una nit llarga. Nosaltres farem de guies als Reis Mags per tots aquests carrers que tant coneixem i estimem i quan estiguem a casa vostra, davant del vostre llit els explicarem quins han estat els vostres avenços i quines coses heu posat a les vostres cartes. Demà tindrem molta feina a fer, així que ens heu d’ajudar una mica. Ens heu de deixar pa i aigua pels camells i vi bo per recuperar les forces, fruita i galetes pels Reis i per nosaltres. Ells han fet un llarg camí des de molt lluny i nosaltres portem un llarg any anotant tot el que heu fet bé per portar-vos regals, il·lusió i felicitat.

Nens i nenes: Penseu que aquests dies hem de llegir molt,  i que ens agrada veure com evoluciona la vostra cal·ligrafia. És molt important que les vostres cartes estiguin ben escrites i amb molt bona lletra. Segur que els pares us hi han ajudat.

Per cert, pares i mares, avis, padrins…. I vosaltres?? Heu escrit les vostres cartes?? Recordeu que els Reis pensen en tothom i que a nosaltres ens agrada repartir il·lusió tant a grans com a petits!!!!!! Aquests dies tots hem de recuperar una mica aquest infant que duem a dins i que no podem deixar desaparèixer.

Nens i nenes: segur que tots i totes us heu portat bé, heu ajudat i obeït al pares, heu treballat molt a l’escola, no us heu barallat amb cap altre nen, heu anat a veure al avis…  i suposem, per tant, que aquest any el Patge Carbonilla no tindrà gaire feina.

Vinga nens i nenes, porteu les vostres cartes?? Aixequeu-les ben amunt. … Veieu carteres quantes cartes… Si que ens portaran feina aquests nens i nenes de Gràcia…

Doncs no esperem més. Baixem cap a la Carpa Reial i comencem a recollir-les.

Bon any 2019 i màgica Nit de Reis per a tothom !!!!!!!!!!!