Decret de l'ARRIBO de la Reina Carnaval

ARRIBO

Vilatans i vilatanes, graciencs i gracienques de cor, romeus i romeves de Sant Medir, castellers i castelleres, festers i festeres tots!! Us comunico que la Reina de la gresca i la disbauxa, la Reina Carnaval (que sóc jo!) ja he arribat!!

Ara que cada cop som més les que portem posades les ulleres liles, que tenim més consciència feminista, que fem vagues pel 8 de març i... què carai! Perquè després de segles de Rei Carnestoltes, ja era hora que us manés una dona! Aquí estic jo, amb faldilla i enagos però amb corona i ceptre de poder. Nens i nenes, feu mutis que la Reina Carnaval, es disposa a fer lectura del seu ARRIBO.

Després d’un llarg any en que no heu parat de ser persones grises de profit i us heu deixat endur per la rutina, la vostra espera ha finalitzat! Jo, la Reina Carnaval, us anuncio que a partir d’avui i coincidint amb la meva arribada es dona per reinstaurada la República Carnavalera Independent de Gràcia de 2019!!

Jo us anuncio que per uns dies tot s’hi val, que arriba una època en què la vergonya no existeix i podem atrevir-nos a ser allò que vulguem. Arriba la setmana de l’any on és tradició alliberar-se dels complexos, les pors i les penes. Tenyim-ho tot  de somriures, sàtires i color (a poder ser, de groc!), que és temps de Carnaval i ordeno, decreto i disposo que és obligació durant aquests dies passar-s’ho bé sense límits i que regni la disbauxa!

Avui gaudim d’aquest ranxo de Dijous Gras, ballem i gaudim d’aquesta bona estona entre amics. Passeu-ho bé tots els dies, prepareu-vos per la rua de dissabte i acabeu les disfresses per poder fer una bona desfilada. Balleu, mengeu, llenceu confetti, feu conya fina i rieu-vos del mort i del qui el vetlla  i exprimiu aquest temps de Carnaval fins a la darrera gota. Però no oblideu el que la vostra Reina us demana, que quan caiguin les màscares, la música deixi de sonar, el vent s’hagi endut les serpentines i els paperets de color de tots els carrers on hem fet gresca i xerinola i en enterrar la sardina tothom em donin per morta... no deixeu de celebrar la vida, no deixeu de ballar i somriure, fent que cada dia compti. Sigueu feliços súbdits i súbdites meus, que la vida és molt curta per reivindicar aquests valors només una setmana a l’any!

Us ho mano jo, la única Reina que mola del món mundial!

La Reina de la disbauxa, senyora del Tantsemenfot i Gran Dama de la Sàtira i el Cachondeo. Sa Majestat excelsa, la molt fidel i divertidíssima Reina Carnaval!!!!

 

I perquè així consti, signo aquest ARRIBO a la Vila de Gràcia a dia 28 de febrer.

 

Queda inaugurat el Carnestoltes 2019!

 

Visca el Carnaval i llarga vida a la Reina!!!