OBERT EL PROCÉS DE RECEPCIÓ D’OBRES AL CONCURS LITERARI VILA DE GRÀCIA

llibre

Des de la Fundació Festa Major de Gràcia es té la ferma creença que la cultura és una i que el que s’ha de fer es posar a dialogar les diferents vessants de la mateixa per crear sinergies i estimular la capacitat creativa de la societat. Per aquest motiu, i ja en fa 16 anys, des de la Fundació Festa Major de Gràcia amb la col·laboració del Centre Moral i la Federació de Colles de Sant Medir es convoca el concurs literari Vila de Gràcia. Aquest premi equival als jocs florals de la cultura popular gracienca i pretén establir un diàleg entre la poesia, els contes, el teatre, la Festa Major de Gràcia i la festa de Sant Medir.

Els premis d’aquest concurs es lliuraran el divendres següent a la diada de Sant Jordi però el període de recepció d’obres ja està obert perquè començà el dia 14 de gener i restarà obert fins al proper 29 de març de 2019. Hi ha diferents tipus de participar, aquí tens les opcions:

 

Participants menors d’edat:

  • Premi “Jocs Florals”: premi al millor conte o poesia inspirat en la Festa Major de Gràcia o en la festa de Sant Medir realitzat per autors o autores de 12 a 14 anys. Premi valorat en 75€.
  • Premi “Sant Jordi”: premi al millor conte o poesia inspirat en la Festa Major de Gràcia o en la festa de Sant Medir realitzat per autors o autores de 15 a 17 anys. Premi valorat en 150€.

 

Participants majors d’edat:

  • Premi Vila de Gràcia al millor Text Teatral: 400€ de premi a la millor obra.
  • Premi Vila de Gràcia de Poesia “El Centre”: premi de 250€ a la millor poesia de temàtica lliure.
  • Premi Vila de Gràcia de Poesia “Festa Major de Gràcia”: premi de 250€ a la millor poesia on aparegui la Festa Major de Gràcia com a protagonista o com a escenari d’alguna acció.
  •  Premi Vila de Gràcia de Poesia “Sant Medir”: premi de 250€ a la millor poesia on aparegui la festa de Sant Medir com a protagonista o com a escenari d’alguna acció.
  • Premi Vila de Gràcia de Contes “El Centre”: premi de 250€ al millor conte de temàtica lliure.
  • Premi Vila de Gràcia de Conte “Festa Major de Gràcia”: premi de 250€ al millor conte on aparegui la Festa Major de Gràcia com a protagonista o com a escenari d’alguna acció.
  •  Premi Vila de Gràcia de Conte “Sant Medir”: premi de 250€ al millor conte on aparegui la festa de Sant Medir com a protagonista o com a escenari d’alguna acció.

Si tens creativitat i imaginació, t’agrada escriure i estimes les festes de la Vila de Gràcia no dubtis en presentar la teva obra al concurs literari d’enguany. Consulta les bases completes al web de la Festa Major de Gràcia, a l’apartat de concursos i participa!

llibre