Noves dates del concurs d'imatge gràfica

cartell

Degut a la situació per la que està passant el país amb la crisis del COVID-19 i seguint les mesures que imposen les autoritats sanitàries, el concurs de cartell i d'imatge gràfica de la Festa Major de Gràcia 2020 s'allarga. Com l'entitat roman tancada i les persones que conformen el jurat no es poden reunir per valorar les obres presentades s'amplia el termini de recepció d'obres fins al 3 d'abril. 

Confiem que en aquella setmana haguem recuperat la normalitat i el jurat es pugui reunir per valorar les obres i passar a la segona part del concurs. D'aquesta manera el concurs recuperaria el seu ritme. Es comunicarien els 15 finalistes i es donaria una setmana per a que aquestes persones ens presentin la seva proposta d'imatge gràfica i samarreta per passar la segona volta del jurat. No obstant, com tot el món en aquests moments, restarem subjectes a l'evolució de la pandèmia i de les restriccions sanitàries.

Lamentem comunicar-vos tants canvis de dates però apelem a la vostra comprensió. Sobretot, estigueu atents a les informacions que donarem a través del web i dels canals oficials de les nostres xarxes socials.

Ànims i cuideu-vos molt totes i tots!