Torna el concurs de balcons, portalades i comerços guarnits

CONCURS BPCG FM22

Un any més, amb la Festa Major de Gràcia cada cop més i més a prop, torna a convocar-se el concurs de balcons, portalades i comerços guarnits. Entre totes i tots, fem que el guarnit, símbol de la nostra festa i la nostra identitat, arribi a tots els racons de la Vila de Gràcia! A part de passar-t'ho bé i fer Vila, podràs guanyar fantàstics premis!

Consulta les bases:

Inscripcions obertes fins al 7 de juliol de 2022 Les inscripcions rebudes entre el 8 de juliol i el 5 d’agost participaran a concurs però no apareixeran ni al programa ni localitzades al mapa de la festa.

BASES DEL CONCURS:

- Dins la categoria de “balcons guarnits” s’accepten tant balcons com finestres guarnides dins del barri de Vila de Gràcia.

- Dins la categoria de “portalades i comerços guarnits” s’accepten tant porteries guarnides de manera conjunta pel veïnat com aparadors i frontals de comerços dins del barri de Vila de Gràcia.

- Els balcons, portalades o comerços que es presenten a concurs hauran d’estar guarnits des del dia 15 d’agost a les 9h del matí fins com a mínim les 23h del dia 21 d’agost.

- Poden guarnir de manera individual o col·lectiva tant propietaris com llogaters de totes les cases que formen part del nucli de la Vila de Gràcia.

- En cas que el balcó o frontal de comerç concursant estigui dins d’un tram guarnit, s’haurà de comunicar a la comissió de festes la voluntat de guarnir un balcó o comerç per tal de coincidir en la mateixa temàtica i així homogeneïtzar l’estètica del carrer.

- La valoració del guarnit s’ha de poder fer des del carrer.

- El guarnit no pot ser un espai publicitari ni fer menció a marques o noms comercials.

- El guarnit ha d’anar d’acord amb els valors cívics de la festa. Aquelles propostes que l’organització consideri ofensives, discriminatòries o contràries als valors de la Festa Major de Gràcia seran desqualificades.

PREMIS:

Els premis per a les dos categories del concurs (balcons/finestres guarnides per una banda i portalades/comerços guarnits per l’altra) seran els següents:

- 1r premi: Trofeu, diploma, gran lot de productes D.O. Catalunya i 400€ de premi.

- 2n premi: Trofeu, diploma, lot mitjà de productes D.O. Catalunya i 200€ de premi.

- 3r premi: Trofeu, diploma i lot mitjà de productes D.O. Catalunya.

- Els altres 7 finalistes s’enduran un obsequi cortesia de D.O. Catalunya.

EL JURAT:

- El jurat pot estar format per persones provinents de les comissions de festes de la Festa Major de Gràcia, així com persones properes a la festa o amb coneixements relacionats amb les belles arts, l’escenografia, el teatre o el disseny.

- Es valorarà la creativitat, el valor artístic, la originalitat de la proposta, el missatge que es vol transmetre així com el resultat en conjunt.

- El veredicte es farà públic el dia 17 d’agost de 2022 a les 18h a la Plaça de la Vila de Gràcia. L'assistència a aquest acte és obligatòria per les persones inscrites (o persones representades legítimament) per tal de poder cobrar el premi.

COM M’INSCRIC AL CONCURS?

- La inscripció al concurs és gratuïta i obligatòria per a totes les persones que hi vulguin participar.

- La inscripció es realitzarà a través d’un únic formulari (googleform) que servirà per a tothom i on caldrà indicar a la categoria a la que es vol participar (“finestres/balcons guarnits” o “portalades/comerços guarnits”).

- Aquest formulari es trobarà al destacat de la plana principal del nostre web i a l’apartat “concurs de balcons, portalades i comerços guarnits” de la secció “concursos i torneigs” del menú principal. Tots ells a www.festamajordegracia.cat

- L’enllaç al formulari d’inscripció és: https://forms.gle/w9Yb32NHoo1wNjr39

- Si teniu alguna complicació per fer efectiva la inscripció a través del formulari ens podeu escriure un correu a [email protected] donant-nos el vostre telèfon per posar-nos en contacte amb vosaltres i fer la inscripció de manera conjunta.

- Les inscripcions rebudes fins al dia 7 de juliol apareixeran publicades al programa oficial de la Festa Major de Gràcia 2022 i també apareixeran localitzades al mapa de la festa. Les inscripcions realitzades del dia 8 de juliol fins al 5 d’agost participaran a concurs però no seran publicades al programa.

Qualsevol qüestió que sorgeixi no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització i haurà de ser acceptada per les persones participants. La participació i inscripció en el concurs suposa l’acceptació de les bases