Per festa major, gaudeix del Patrimoni de Gràcia!

refugi

Gràcia bull d'activitat per celebrar la seva setmana gran que enguany es celebrarà entre el 15 i el 21 d'agost. Els guarnits i la seva festa major són considerats per graciencs i gracienques com a un vertader patrimoni immaterial per tot el seu pes simbòlic per a tothom. No obstant, la festa major és també una bona oportunitat per revisar o descobrir el patrimoni que conté la Vila de Gràcia. Et deixem les següents propostes:

- Visita a la Torre del Campanar: Aquesta és una de les novetats de la festa major d'enguany. Després de més de 3 anys tancat, el campanar de Gràcia torna a ser visitable! El Taller d'Història de Gràcia realitzarà visites entre el 15 i el 21 d'agost amb grups reduïts de 5 persones i de 30 minuts de durada en els que es pujarà al balcó del campanar, un  dels símbols de la Vila i símbol de lluites i resistències. La visita tindrà un cost de 4€ i es combinarà amb explicacions de contingut històric. Les visites es realitzaran cada 30 minuts des de les 11 fins a les 12:30h pel matí i de 17:30 a 19h per les tardes. Per accedir caldrà comprar abans l'entrada al taulell de la Plaça del Diamant del 13 al 21 d'agost de 17:30h a 21:30h.

campanar

- Visita al refugi antiaeri de la Plaça del Diamant: Aquesta és també una activitat organitzada pel Taller d'Història de Gràcia que oferirà visites guiades al refugi tot explicant el context històric de la guerra civil i com aquest va ser viscut per la població civil de Gràcia. Les visites es realitzaran entre el 13 i el 21 d'agost cada hora en punt entre les 18h i les 21h. El preu de la visita és de 3€ i cal treure entrades a la taula de la Plaça del Diamant que hi haurà cada tarda de 17:30h a 21:30h.

- Casa Vicens - Gaudí: Antoni Gaudí, un dels arquitectes més prestigiosos del modernisme i una de les icones de la ciutat de Barcelona va projectar i dissenyar la seva primera casa de vivendes al cor de Gràcia. Aquesta casa va estar en mans privades fins l'any 2017, quan es va museitzar i es va obrir al públic. Entre el 15 i el 21 d'agost teniu l'oportunitat de poder visitar la Casa Vicens amb un preu especial amb motiu de la Festa Major. Podreu accedir a la casa amb un 25% de descompte comprant la votra entrada amb el codi promociona FMGRACIA25 a www.casavicens.org.

gaudí

 

Per la festa major, gaudiu al màxim de la Vila!