Una festa major solidària

llibreta

Des de fa uns anys, la Festa Major de Gràcia s'utilitza per donar visibilitat a campanyes de solidaritat i entitats que desenvolupen projectes socials de rellevància. Enguany, les campanyes solidàries seran dues:

- ACCIÓ SOLIDÀRIA: Els usuaris i usuàries d'aquesta associació són persones amb problemes relacionades amb la salut mental que volen deixar de ser només receptores de solidaritat. Per aquest motiu s'han organitzat per tal de produir, enquadernar i vendre llibretes solidàries amb els beneficis dels quals, ells decidiran ajudar a d'altres projectes socials sense ànim de lucre que necessitin finançament. Les llibretes d'Acció Soldiària es podran trobar aquesta Festa Major de Gràcia a totes les paradetes de les comissions de festa així com al punt d'informació de la Festa Major de Gràcia situat al carrer Alzina, 9 amb horari de 10 a 21h. D'aquesta manera es dona visibilitat a aquest important projecte social que és coordinat per Sant Joan de Déu i que ajuda a ajudar a les persones que ho necessiten. 

- GRAN DONACIÓ DE SANG: Dimarts 16 d'agost celebrarem una gran jornada de recapte de sang organitzat conjuntament per Fundació Festa Major de Gràcia i Castellers de la Vila de Gràcia. La nostra seu social (c/Alzina, 9) obrirà les seves portes de 10 a 14h i de 17 a 21h per aconseguir el repte d'omplir els dipòsits de Banc de Sang i Teixits amb Sang Blava festera i gracienca!

viu

Participa de les activitats i aprofita la festa major per fer solidaritat!