L'Esperit del Nadal ja va arribar a Gràcia!

L'Esperit del Nadal ja va arribar a Gràcia!

Divendres 2 de desembre va ser el dia en el qual les tres entitats de #CanMusons (Fundació Festa Major de Gràcia, Castellers de la Vila de Gràcia i Sant Medir) van acollir i acompanyar a l'Esperit Del Nadal pels carrers de la Vila, acabant el seu recorregut en la nostra seu social, al carrer Alzina número 9!

 

El Senyor Caneló d'Escudella i Bontorró va aparèixer pel balcó de la seu del Districte per posar ordre entre les 4 estacions i els 12 mesos de l'any. Entre tots van deixar arribar la millor època de l'any: el Nadal! 🎄

 

I1

 

Acabats els parlaments, tot el seguici del Nadal va fer un recorregut pel cor de la Vila anunciant a tothom l'inici de les activitats nadalenques de les entitats de Gràcia!

 

I2

 

I3

 

El recorregut va acabar a Can Musons, on el capgròs de l'Esperit del Nadal va inaugurar el pessebre monumental de la Fundació i l'exposició nadalenca, la mostra de diorames dels Pessebristes de Ciutat Vella i una exposició sobre el procés creatiu, artesà i artístic de la creació d'un diorama. 🤗

 

i4

 

Va ser una tarda-nit fantàstica, la millor inauguració per a una etapa bonica, familiar, amistosa i autèntica, que arriba cada any amb noves il·lusions i alegries, EL NADAL!!!