El 19/12 vam gaudir de l'estrena del conta-contes “Cartes, carbons i estels voladors: l’espectacle de les Carteres Reials”!

El 19/12 vam gaudir de l'estrena del conta-contes “Cartes, carbons i estels voladors: l’espectacle de les Carteres Reials”!

El 19 de desembre va ser un dia d'emocions intenses pel veïnat i la canalla de la Vila! Van poder endinsar-se en la història de tres dones molt importants pel barri, tres dones que permeten que els reis d'Orient puguin fer arribar la màgia del Nadal a totes les cases... les tres Carteres Reials, l'Ona, la Sitar i l'Estel de Foc! Va ser tot un èxit i tant a la canalla com al públic adult els va encantar conèixer com l'Ona, la Sitar i l'Estel de Foc van superar moltes aventures gràcies als seus dons fins a arribar a convertir-se en les Coordinadores Oficials de la Nit de Reis. Tothom va poder conèixer d'on venen aquestes dones i d'on ve el misteriós Patge Carbonilla! 🎩



Al matí, els i les estudiants de primària de les escoles del barri van poder gaudir dues vegades del conta-contes teatralitzat titulat "Cartes, carbons i estels voladors: l'espectacle de les Carteres Reials". Nens i nenes de diferents edats van connectar amb les vivències de l'Ona, la Sitar i l'Estel de Foc. Van agafar també la seva carta, per tal d'entregar-la a les Carteres Reials durant la cavalcada del 4 de gener!

 

I1

 

A la tarda, a les 18 h, el veïnat de la Vila va poder gaudir del mateix espectacle de forma completament oberta. De nou, adults, nens, nenes, famílies senceres van esbrinar detalls importants de la vida de les tres carteres i del Patge Carbonilla, i van poder desxifrar el camí que van seguir les tres per tal de convertir-se en peces importantíssimes de l'equip dels reis d'Orient.

 

I2

 


El projecte del conta-contes “Cartes, carbons i estels voladors. L’espectacle de les Carteres Reials” ha estat recolzat per la Beca Crea de l'ICUB. La companyia teatral Hand Made Theatre (@handmadetheatrebcn), amb la seva àrea d’educació La Cuentista (@lacuentista), han fet la producció de l'esdeveniment, on hi ha moltes persones implicades. El vam poder realitzar a l'espai d'assaig que ens van cedir els nostres companys i les nostres companyes dels Castellers de la Vila de Gràcia.

 

Tornarem cada Nadal per tal de representar aquesta fantàstica peça que ens parla de la convivència entre persones de cultures diverses, el respecte a la diferència, la grandesa del perdó i el poder de 3 dones sàvies i amb dons ben especials! 🎉

 

📍Organització: Fundació Festa Major de Gràcia
📍Suport Especial: ICUB
📍Dramaturgia: Clara Martín Grau i Joan Sánchez
📍Direcció: Mariana Yáñez
📍Interpretació: Padi Padilla
📍Producció: @handmadetheatrebcn i @lacuentista
📍Disseny Gràfic: Mónica Elizalde
📍Música: Rodrigo Rammsy
📍So i Llum: Martí Urgell

 

Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta estrena i a totes aquelles que van poder assistir-hi!