La ruta pessebrista de Joan Amades visita Can Musons

play

Gràcia s'ha convertit en territori pessebrista, gràcies en part, a la llarga tradició d'exposició i qualitat del pessebre monumental de la Fundació Festa Major de Gràcia. Prova d'aquest fet és l'existència de les 2 úniques rutes pessebristes que realitza l'Associació Joan Amades que es fan solament a Ciutat Vella i a la Vila de Gràcia. Les rutes gracienques es realitzaren els dies 27 i 28 de desembre a partir de les 18h. 

pessebre

Les rutes van ser seguides per prop de 70 persones i van ser introduïdes per les explicacions dels membres de l'Associació i un flabiolaire que anava obrint pas. La ruta pessebrista a Gràcia va visitar els pessebres de La Violeta, l'oratori de Sant Felip Neri, l'església de Sant Joan i els de Can Musons entre d'altres. A la seu de la nostra entitat els i les visitants van poder gaudir del pessebre monumental tradicional elaborat amb figures de fang i roba de més de 30cm realitzat per Toni Guitart, així com el pessebre monumental de playmobil realitzat per Martí Urgell. A més, la visita a la nostra entitat va ser completada amb l'exposició de diorames realitzats pels Pessebristes de Ciutat Vella i per la col·lecció personal de Josep Maria Contel. 

violeta

Poc a poc i amb el pas dels anys, Can Musons s'ha convertit en un punt de referència pessebrista i punt de visita nadalenca obligada no només a Gràcia sinó al conjunt de la ciutat de Barcelona.

musons