Can Musons torna a celebrar el Dijous Gras!

dijous



Un any més, les 3 entitats de Can Musons (Fundació Festa Major de Gràcia, Castellers de la Vila de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir ) tornarem a organitzar la festa del Dijous Gras per donar la benvinguda a la setmana boja del Carnaval! El Dijous 16 començarem la festa als Jardins de Manuel Torrente, davant de la nostra entitat a les 18h amb una bona animació infantil! Tindrem l'espectacle de màgia amb el Mag Ferbuch i xocolatada popular!

mag



Enmig de la festa farà la seva entrada triomfal el Rei Carnaval per proclamar el seu Arribo la reinstauració de la República Independent i Carnavalera de Gràcia i lliurar els premis a les millors disfresses infantils. Els premis d'aquest concurs seran els següents:

🏆1r premi: 3 entrades pel teatre infantil dels Lluïsos de Gràcia.
🏆2n premi: Val de 30€ per a la Llibreria Atzavara.
🏆3r premi: Val de 20€ per a la Llibreria Atzavara.

arribo



En caure la nit,  podràs presentar la teva truita al Concurs de Truita de Can Musons! Si vols que la teva creació culinària entri a concurs, hauràs de presentar-la abans de les 20h a dins de la nostra seu (c/Alzina, 9).  Pots fer-la i presentar-la com prefereixis! Un jurat valorarà la millor i lliurarà els següents premis:

🍳1r premi: Sopar per a 2 persones a la truiteria La Ceba del carrer de La Perla.
🍳2n premi:Un lot d'estris de cuina de la botiga Culinarium de Gran de Gràcia.
🍳3r premi: Un lot d'estris de cuina de la botiga Culinarium de Gran de Gràcia.

A partir de les 20:30h servirem el tradicional Sopar de Ranxo de Dijous Gras: truites, botifarra d'ou, embotits i com no podria ser d'un altra manera, no podria faltar la tradicional coca de llardons. 

truita



Farem baixar el sopar amb el Ball de Disfresses, en una sessió que ens oferirà PD Vili's! Sa Majestat, el Rei Carnaval tornarà a proclamar el seu Arribo enmig de la festa i aprofitarà per lliurar els fantàstics premis a les millors disfresses adultes:

🏆1r premi: Un sopar per a 2 persones al restaurant Bilbao del carrer Perill.
🏆2n premi: Una càmera InstaxMini amb un rodet cortesia de Wonder Photo Shop Fujifilm del Carrer Gran de Gràcia.
🏆3r premi: Un lot d'embotits de la xarcuteria l'Aglà de la Plaça de la Vila de Gràcia.

premi



Amb tots aquests premis i aquesta programació per a tots els públics...et penses perdre aquesta festa? Vine i gaudeix de l'inici de l'inici del Carnaval de la Vila de Gràcia amb les tres entitats de Can Musons!