La Festa Major de Gràcia celebra el Dia de l'Associacionisme Cultural

DASC23

Un any més, en arribar el mes de juny, la Fundació Festa Major de Gràcia i les entitats que conviuen a l'espai cultural Albert Musons, bullen d'activitat per celebrar el Dia de l'Associacionisme Cultural. El dia que més actes concentrarà aquesta edició de 2023 serà el divendres 2 de juny.

A partir de les 16:30h hi haurà jornada de portes obertes a Can Musons, a la zona de Festa Major de Gràcia. S'hi podrà visitar l'exposició de cartells de festa major així com les obres gràfiques que han quedat seleccionades pel jurat del concurs de cartell de la Festa Major de Gràcia 2023. A partir de les 17:30h hi haurà tallers infantils relacionats amb la festa major, Sant Medir i el fet casteller. També s'hi celebrarà una xocolatada popular i a partir de les 19:30h hi haurà un assaig obert dels Castellers de la Vila de Gràcia per tal que qui ho vulgui, pugui provar l'experiència castellera.

El programa del DASC23 s'extendrà també durant la setmana següent. Dimecres 7 de juny, a partir de les 17:30h convoquem a tot el veïnat per ajudar als festers i festeres de la Fundació Festa Major de Gràcia a guarnir el pati per elaborar l'Ou com Balla de Can Musons. Trenes d'enramada, clavells, lliris i eucaliptus decoraran el pati que es podrà visitar des de Dijous de Corpus a Diumenge de Corpus.