Èxit a la Inauguració del Corpus a Can Musons

expo

El passat Dijous de Corpus, dia 8 de juny, a les 19:30h es va inaugurar oficialment el Corpus organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia a Can Musons. L'acte va congregar prop de 80 persones a les instal·lacions de l'entitat. 

u

En primer lloc, es va inaugurar l'exposició de producció pròpia compartida amb el Taller d'Història de Gràcia "CORPUS: On tot comença". La presidenta de la Fundació, Lina López va saludar a tots els assistents i Joan Sánchez, comissari de la mostra en nom seu i de Josep Maria Contel, va explicar breument el per què de la necessitat d'aquesta exposició divulgativa i els principals àmbits de la mostra.

ou

En acabar, tothom va sortir al pati de Can Musons i el folklorista Amadeu Carbó va fer una breu presentació de l'origen històric de l'Ou com Balla. En acabar, de manera simbòlica, la Lina López, presidenta de l'entitat va posar l'ou sobre el sortidor donant per inaugurat oficialment l'Ou com Balla de Can Musons. En acabar, tothom va brindar amb cava per celebrar l'èxit de la exposició i de l'Ou com Balla.

sopar

En acabar, la família festera va unir-se a la placeta Manuel Torrente per realitzar un sopar de germanor cortesia de San Miguel, el patrocinador oficial de la Festa Major de Gràcia. Amb aquesta festa on van assisitir prop de 300 persones vam celebrar l'èxit del primer Corpus en que la Fundació participa i que en poc més de 60 dies ja estem de Festa Major. L'acte acabaà amb el tradiciona sorteig de paneres de productes selectes de San Miguel. 

q