El sopar de vigílies, sopar de germanor de festa major!

sopar

El passat divendres 28 de juliol, després de la presentació de la Festa Major de Gràcia a la Plaça de la Vila i del cercavila "Desperta, Gràcia!" la comunitat de festers i festeres va arribar fina la Plaça de la Virreina on es va celebrar el tradicional Sopar de les Vigílies de la Festa Major!

soparAl sopar es van concentrar prop de 450 persones en un sopar de germanor que aplega a representants de totes les comissions de festa i a entitats i administracions que col·laboren en el projecte de la Festa Major de Gràcia.

garrotDesprés de sopar i degustar els vins cortesia d'Human Vins, les comissions van pujar a l'escenari a glosar. A ritme de garrotí, nyacres i corrandes, ajudats per Marcel Marimon i Yago Calbet els festers i festeres, per fi van poder fer pública la temàtica dels seus guaranits amb cançó improvisada.

87Va ser una gran nit de germanor, amb el major esperit festiu i comunitari de la Vila de Gràcia on plegats, es va iniciar el compte enrere cap a una nova Festa Major de Gràcia.