Leuco's: el projecte solidari de la Festa Major de Gràcia 2023

leuco's

Del 15 al 21 d’agost, a totes les paradetes de les comissions de les festes de Gràcia podreu aportar el vostre donatiu a la Fundació Villavecchia. Serà a través dels clauers i pins solidaris creats per LEUCO'S by Ingrid.

Des de fa uns anys, la Festa Major de Gràcia aprofita el gran ressò de la celebració per donar visibilitat a entitats que desenvolupen projectes socials de rellevància al nostre país. Enguany, l’entitat solidària escollida ha estat la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

A totes les paradetes de les comissions de les festes de Gràcia podreu aportar el vostre donatiu a la Fundació Villavecchia adquirint els clauers i pins solidaris creats per LEUCO'S by Ingrid.

Què són els LEUCO’S by Ingrid?
L’Íngrid tenia 10 anys quan li van diagnosticar leucèmia, l’any 2018. Per passar les llargues hores a l’hospital i a casa, va tenir la idea de crear uns petits leucòcits de colors (com els que els seus metges veien a través del microscopi) en forma de clauers de feltre. Amb aquests productes fets a mà, anomenats LEUCO’S, ha estat recaptant fons des del 2018 per a la investigació del càncer infantil, i a partir d’aquest 2023 tots els donatius recollits per ella i la seva família es destinen a les beques de formació en oncologia i hematologia pediàtriques de la Fundació Villavecchia. “El meu avi era de Gràcia i ens fa molta il·lusió participar en aquesta festa tan estimada amb els nostres clauers solidaris”, explica l’Íngrid, que ara té 15 anys i ja està recuperada de la leucèmia.

leu

On es podran trobar els productes solidaris?
Del 15 al 21 d'agost, els LEUCO’S a benefici de la Fundació Villavecchia es podran trobar a totes les paradetes de les comissions de la Festa Major de Gràcia, i també als tres punts d’informació situats a la plaça del Diamant, a la plaça Revolució i al carrer Alzina, 9, amb horari de 10 a 21 h. Precisament en aquest punt d’informació s’hi podrà adquirir una versió especial dels LEUCO’S, en format clauer i agulla, que s’inspira en els gegants de la Festa Major de Gràcia: la Gresca i el Torradet.