TORNA LA GIMCANA DE FESTA MAJOR!

gimcana

Un any més, i ja en són 17 edicions, torna la tradicional gimcana de festa major, una manera fantàstica de passar la darrera tarda de festa major voltant per Gràcia i passant-ho bé tinguis l'edat que tinguis.

Enganya a 4 amics i amigues (heu de fer un grup de 5 persones) i vine el 21 d'agost a fer una activitat 100% festiva! Quatre hores per superar el màxim de proves resolent enigmes indesxifrables, enfrontant-vos a perills insuperables. mostrant les vostres capacitats, suant la cansalada i sobretot, rient pels descosits! Enguany, la gimcana que et farà donar la volta per Gràcia i passar per sota de quasi tots els guarnits és una gimcana matemàtica i científica. Per tant heu de venir disfressats de Newton, Marie Curie, Einstein, Galieu Galilei, Rosalind Franklin o fins i tot d'en Beakman! També podeu venir vestits d'operació matemàtica, de calculadora o de tub d'assaig!La major part de les proves enguany aniran relacionades amb el pensament lògic i matemàtic i fins i tot podreu fer petits experiments! No us espanteu....la gimcana està pensada per a que la pugui realitzar gent de totes les edats!

gim

Per poder participar, t'has d'inscriure prèviament al punt d'informació de la festa major (Can Musons: Carrer de l'Alzina, 9) des del 14 fins al 20 d'agost de 10h del matí fins a les 20:30h. Per poder-vos inscriure, heu de ser un grup de 5 persones i en cas de grups de menors d'edat, necessitem l'autorització parental i un telèfon de contacte d'una persona adulta que la tarda de la gimcana estigui a Gràcia.

ki

La sortida de la gimcana, el dia 21 d'agost, es farà a les 15:45h a la Plaça de la Vila i allí es donaran les indicacions pertinents per poder fer totes les proves fins aproximadament les 20h. La gimcana, patrocinada per Caprabo, us oferirà de manera gratuïta el berenar d'aquella tarda. El lliurament de diplomes i obsequis de finalització de la gimcana es realitzarà el mateix dia 21 d'agost a les 21h al carrer Providència.

Us esperem!

po