SERVEI ESTACIÓ ENTRA A FORMAR PART DELS "COMERÇOS AMICS" DE LA FESTA

SERVEI

Aquest mes de febrer, la Fundació Festa Major de Gràcia i Servei Estació han signat un conveni de col·laboració per a facilitar i millorar el dia a dia de les comissions de festes que decoren carrers i places cada mes d'agost a Gràcia. Amb aquest conveni, Servei Estació passa a formar part dels "comerços amics" de la festa major ja que els ofereix un descompte a cada comissió que s'incrementa en la compra de fustes, plàstics i metracrilats. A més a més, les comissions podran efectuar el pagament de tot el consumit durant l'any, un cop passada la festa major. 

foto

D'aquesta manera, els festers i festeres tindran un descompte en la compra de materials per a realitzar els seus guarnits i per altra banda, Servei Estació es farà present a la festa i s'inserirà d'aquesta manera a la societat civil gracienca que treballa de manera altruista per la cultura popular i tradicional de Gràcia. El conveni de col·laboració es signà a les instal·lacions de Servei Estació per part de la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia: Lina López i de la Directora de la botiga i Recursos Humans de Servei Estació, Elia Andreo. 

Servei Estació és una empresa que és present al carrer Aragó amb Passeig de Gràcia des de 1923. Des de llavors, quan començá sent una estació de servei per a repostar benzina a l'estil americà, no ha deixat mai d'apostar per la innovació i l'excel·lència en la cerca dels millors materials. Amb el pas dels anys, el negoci s'ha convertit en el qu és a l'actualitat, una de les botigues més grans de Barcelona i especialitzada en materials de construcció, manualitats i bricolatge.