Nova col·laboració amb Wonder Photoshop Fujifim per al concurs de fotogradia de la festa!

wonder

En avançar en el calendari, la proximitat a una nova Festa Major de Gràcia accelera la preparació d'aquest gran esdeveniment que contè molts actes dins seu. El concurs de fotografia és un dels grans concursos que s'organitzen en el marc de la Festa Major. Per aquest motiu, hem buscat aliances per tal d'ampliar la comunicació, arribar a nous públics específics que els hi interessi la fotografia i contraprestacions interessants per a les persones guanyadores del concurs. Per aconseguir-ho, aquest 2024 renovem la col·laboració amb Wonder Photshop Fujifilm del carrer Gran de Gràcia, 1. Aquest comerç de proximitat és una de les grans botigues especialitzades en el sector fotogràfic a la ciutat i és per això que creiem que serà una col·laboració fructífera i interessant per ambdues parts.

9

La col·laboració amb Fundació Festa Major de Gràcia i amb les comissions de festes serà present durant tot l'any amb descomptes especials a botiga per a les persones festeres. No obstant, serà al concurs fotogràfic on hi haurà major col·laboració entre Wonder Photo Shop Fujifilm i la Fundació Festa Major de Gràcia. Totes les imatges de la mostra que es realitzarà a la seu del Districte amb les 100 millors fotogarafies presentades al concurs seran impreses sobre paper i amb els materials de Fujifilm, aportant la qualitat de la marca. Per altra banda, el 2n i 3r premi del concurs serà lliurat i cedit pel comerç de Gran de Gràcia. Per a la persona guanyadora del 2n premi del concurs, WonderPhoto oferirà gratuïtament el seu estudi-taller per a poder realitzar els seus treballs durant una sessió. Per al 3r premi, l'empresa oferirà un taller fotogràfic sobre la tècnica del Col·lodió Humit a les seves pròpies instal·lacions.

Esperem que aquesta col·laboració resulti fructífera per ambdues parts i d'aquesta manera, tant Fujifilm com la Fundació puguin seguir treballant i col·laborant per la cultura i l'associacionisme a la Vila de Gràcia.