CAN MUSONS ES SUMA A LES CELEBRACIONS DEL DIA DE L'ASSOCIACIONISME CULTURAL CATALÀ

dasc24

Un any més, la Fundació Festa Major de Gràcia es suma a la celebració conjunta de les tres entitats de Can Musons en motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural Català. La Fundació, els Castellers de la Vila de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir oferiran aquest 2024 un programa d'activitats que començarà divendres 31 de maig i s'extendrà fins al diumenge 2 de juny, tot convidant a la ciutadania a descobrir aquest equipament, les entitats que hi conviuen i l'activitat que generen. 

CARTELL

Divendres 31 de maig, de 17 a 21h hi haurà activitat organitzada per la canalla a la plaça de davant de l'equipament. Hi haurà xocolatada infantil, portes obertes per veure l'Ou com Balla que realitza la Fundació Festa Major de Gràcia, accès lliure a les instal·lacions per veure la mostra de cartells de la festa major i l'expo "CORPUS: On tot comença" i assaig obert de canalla per fer castells. 

Durant dissabte i diumenge es farà un horari especial de portes obertes a l'equipament. Es podran veure les exposicions anteriorment citades, l'Ou com Balla de Can Musons i un taller infantil de manualitats relacionades amb l'univers de Sant Medir: cavalls i caramels que es faran dissabte i diumenge a les 10h del matí.

Us esperem aquests dies a Can Musons!