Joan Blanques de Baix

Benvolguts veïns i veïnes, col•laboradors i visitants,

Benvinguts al Carrer Joan Blanques de Baix i a la Festa Major de Gràcia.

No podem començar aquest escrit sense recordar els lamentables atacs terroristes que vàrem patir l’any passat, i les víctimes que van causar. La Festa Major i tots els festers i festeres van actuar amb una responsabilitat majúscula en suspendre part dels actes d’una edició tan emblemàtica com la del bicentenari. I de la mateixa manera van tenir la determinació i la fortalesa necessària per continuar amb la Festa demostrant que aquest tipus d’atac no ens condicionen.

Enguany hem dedicat el guarnit al món de les abelles, uns insectes que són fonamentals per mantenir l’ecosistema del nostre planeta blau. Com cada any, un grup de persones, dones i homes, joves i no tant joves, hem destinat més hores de les que imagineu, molt d’esforç, i moltíssima il·lusió en preparar cadascuna de les peces del guarnit i les activitats que oferim a tothom que ens visiti. Per això us demanem que respectem el guarnit i que intentem, amb l’ajut de tots vosaltres, que es mantingui fins a l’últim dia en perfecte estat.

Ens agradaria que participéssiu a les activitats programades per a aquesta Festa Major i durant tot l’any, de ben segur que en trobareu del vostre gust. Totes les activitats estan obertes a tothom. Hi ha activitats veïnal-gastronòmiques com els dinars de carmanyola, on tothom porta el seu menjar, i acabes menjant una mica de tot,  o les activitats infantils, amb titelles, animació i tallers per ensenyar als nens i nenes com hem fet el guarnit, i també hi ha activitats musicals, que van des del pop, fins a les havaneres, passant pel blues de la més alta qualitat.

Que gaudiu la Festa!

BONA FESTA MAJOR!