Tots els actes de la Festa Major els trobaràs a l'Agenda

Destacats

Banner Nova App

 

Notícies

S'OBREN LES INSCRIPCIONS DE LA RUA DE CARNAVAL DE GRÀCIA!!

16/01/2020 - 18:45

Comencem l'any pensant en la festa més esbojarrada de l'any: el Carnestoltes! Com sabeu, podeu participar de manera individual lluint la vostra disfressa o de manera conjunta en una comparsa (a partir de 5 participants amb una disfressa temàtica amb o sense vehicle).

Llegeix més

PRESENTEM "LES BANYES D'EN CUCARELL" EN EL MARC DELS FOGUERONS 2020

16/01/2020 - 10:47

"Les banyes d'en Cucarell" és una rondalla tradicional mallorquina escrita per Caterina Valriu que ens explica les aventures del dimoni santantonier Cucarell i na Tonina per tal de solucionar el problema que té davant del fet que no li creixen les banyes i la resta de diables i diablons se'n riue

Llegeix més

PREPARA'T PELS FOGUERONS I APRÈN A FER SONAR LA SIMBOMBA!

15/01/2020 - 20:55

Un any més en acabar el mes de gener a Gràcia comença a fer flaire a les illes Balears. Tothom es prepara per celebrar els Foguerons de Sant Antoni, la festa que a través de la cultura de carrer uneix Gràcia amb Sa Pobla, Catalunya amb Mallorca.

Llegeix més

Discurs de la Cartera Reial Ona

10/01/2020 - 20:40

Bona tarda nenes i nens de Gràcia,

Llegeix més

LES CARTERES REIALS GAUDEIXEN DEL PROJECTE DE RENOVACIÓ DE LA SEVA CAVALCADA

10/01/2020 - 20:07

Fidels a la seva cita, l’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc van tornar a fer-se visibles el passat 4 de gener per poder fer la seva cavalcada triomfal pels principals carrers de Gràcia i així arribar a la Carpa Reial de Plaça de la Vila i rebre totes les cartes que les nenes i els n

Llegeix més

ÈXIT D’AFLUÈNCIA A LES VISITES GUIADES A L’EXPOSICIÓ SOBRE ELS REIS D’ORIENT

02/01/2020 - 20:48

Amb l’arribada de les festes nadalenques i de l’exposició que per aquestes dates ocupa la nostra seu social, la Fundació Festa Major de Gràcia obre les seves portes al veïnat més menut de la Vila de Gràcia.

Llegeix més