CELEBREM EL RESULTAT DELS PREMIS VILA DE GRÀCIA 2023!

PREMIS

Aquest dimecres 24 d’abril a la tarda i a la Biblioteca Jaume Fuster s’han lliurat els premis Vila de Gràcia 2023. Aquests guardons, els de màxim nivell del Districte, tenen per objectiu destacar les aportacions rellevants que persones i entitats han lliurat a la societat gracienca al llarg de l’any anterior. Aquest any, estem d’enhorabona perquè dos dels guardons els sentim molt propers a la nostra entitat i celebrem que persones i col·lectius tan propers a nosaltres rebin aquesta distinció tan merescuda.

cONTEL

Per una banda, el premi d’honor individual ha estat lliurat a Josep Maria Contel. Ell és patró físic de l’entitat i membre del comitè de direcció de la Fundació. Aquest guardó reconeix la dilatada trajectòria d’en Josep Maria en el camp de la història, l’associacionisme i la cultura popular de Gràcia des de meitats dels anys ’70 a l’actualitat. Un premi més que merescut i que rebé el suport de la nostra entitat ja que ha estat des de fa molts anys, una peça clau polièdrica per la Festa Major de Gràcia i pel conjunt de la societat civil gracienca.

8

Per altra banda, el premi a la millor acció ciutadana ha recaigut en les persones de Laia Miller i Marta Soteras per la creació del podcast “Pixant fora de test” de Ràdio Gràcia. Ambdues, són festeres i de les comissions de Tordera i Fraternitat de Baix respectivament, i condueixen el programa guardonat amb el Premi Vila de Gràcia d’enguany. El seu programa repassa l’actualitat gracienca i general combinant el fet informatiu i les entrevistes a persones convidades en relació amb el tema central del dia, tot en un to desenfadat, informal i sota una mirada feminista que ha fet que el programa sigui tot un èxit.

Celebrem i compartim l’homenatge a aquestes persones tan properes a nosaltres, però també volem aprofitar per felicitar a totes les persones i col·lectius guardonats enguany que són:

·  Premi d’honor individual: Josep Maria Contel i Ruiz

·  Premi d’honor col·lectiu: Associació Veïnal Vila de Gràcia

·  Premi a la iniciativa pedagògica: Escola Solc Nou

·  Premi a la iniciativa pedagògica: Club d’Escacs Tres Peons i El Centre

·  Premi a l’establiment o projecte comercial: Mercat de l’Abaceria

·  Premi a la millor acció ciutadana: Laia Miller i Marta Soteras

·  Premi a la millor acció ciutadana: Josep Maria Bigas i Puig