CONCURSOS I TORNEIGS

Concurs de Pintura, Urban Sketch i Pintura Ràpida

Concurs

Aquest concurs fou instaurat per l’antiga Federació de la Festa Major de Gràcia l’any 1996 i té per finalitat posar a dialogar dos arts: un d’efímer i popular com és el dels guarniments que cada any fan els festers i festeres; i un de més acadèmic i reconegut com és la pintura.

Més informació

Concurs de Fotografia

Concurs

Aquest concurs és organitzat de manera conjunta entre la Fundació Festa Major de Gràcia i el Taller d’Història de Gràcia – Centre d’Estudis.

Més informació

Concurs del Cartell i imatge gràfica de la Festa Major de Gràcia

Concurs

Descripció

Donada la importància que tenen els cartells de festa major a Gràcia i degut a que aquella imatge acompanya a la comunitat festera durant tot un any, aquest concurs és un dels més esperats i importants de l’entitat.

Més informació

Concurs de Balcons, Portalades i Comerços Guarnits

Concurs

Aquest concurs es va instaurar per la Fundació Festa Major de Gràcia l’any 1998 justament per recuperar una antiga tradició perduda de la nostra Festa Major.

Més informació

Concurs Literari Vila de Gràcia

Concurs

L’any 2002 la Fundació Festa Major de Gràcia, d’acord amb el Centre de Gràcia, van decidir crear un concurs literari a mode de jocs florals. Des de l’any 2016 a l’organització del concurs s’hi va sumar la Federació de Colles de Sant Medir. El concurs es divideix en dues grans categories: “Contes i Poesia” i “Textos teatrals”.

Més informació

Torneig d’Escacs

Concurs

Des de l’any 2004 la Fundació Festa Major de Gràcia, conjuntament amb El Centre de Gràcia i el club d’escacs Tres Peons organitza un torneig d’escacs de festa major a la seu del Centre de Gràcia. El premi per als 5 primers classificats és un trofeu. Les bases acostumen a sortir al juliol i normalment la celebració del torneig té lloc el 17 d’agost.

Més informació

Torneig de Tennis Taula

Concurs

Des de l’any 2001 la Fundació Festa Major de Gràcia de manera conjunta amb El Centre de Gràcia organitza el Torneig de Tennis Taula de festa major a la seu del Centre Moral.

Més informació

Torneig de Bàsquet 3x3

Concurs

Des de l’any 1995, la Fundació Festa Major de Gràcia de manera conjunta amb La Salle de Gràcia i l’Associació d’antics alumnes i amics de la Salle Gràcia – Josepets organitzen el Torneig de Bàsquet 3x3 de Festa Major que se celebra als patis de l’escola de La Salle Gràcia.

Més informació

Torneig de Dòmino

Concurs

Des de 2022, la Fundació Festa Major de Gràcia, El Centre Moral i l'Associació de Dòmino Barcelona organitzen aquest concurs en el marc de la Festa Major de Gràcia.

Més informació