LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2024 JA TÉ CARTELL

cartell

La il·lustradora Paula del Estal s’endú el primer premi del concurs i el seu disseny anunciarà la festa que se celebrarà del 15 al 21 d’agost.

Aquesta tarda, als Jardins Manuel Torrente, s’ha presentat el cartell oficial de la Festa Major de Gràcia 2024 en el marc de l’entrega de premis del 31è concurs de cartell i imatge gràfica de la festa major. L’obra de l’artista Paula del Estal Vázquez s’ha endut el premi de ser el disseny escollit per anunciar una de les festes majors més importants del país i la que s’ha endut el premi econòmic valorat en 2.000€. L’artista, ha aconseguit quedar en la primera posició en un concurs amb 111 obres presentades.

24

El jurat, integrat per 3 membres del món del disseny i la il·lustració i 3 representants de 3 comissions de festes diferents ha escollit aquest disseny que presenta la festa en la seva globalitat. Al cartell hi apareixen diferents escenes de persones passejant, ballant, gaudint i treballant en els guarnits de la festa. Enguany, al cartell també apareixen els perfils de la Gresca i el Torradet, els gegantons de la Festa Major de Gràcia que enguany celebren el seu XXVè aniversari. El disseny té una estètica i una paleta de colors atrevida i moderna però amb un estil retro i una tipografia psicodèlica característica dels anys 60.

Des d’avui i fins el proper 21 d’agost, a Can Musons, seu de l’entitat organitzadora, es podrà visitar la mostra de les 10 obres finalistes del concurs acompanyades dels projectes de desenvolupament de disseny gràfic en múltiples aplicacions que els i les artistes van presentar al concurs. Des de la organització, ens felicitem que aquesta mostra sigui un altaveu per reivindicar el talent i la creativitat femenina, doncs de les 10 obres finalistes, 8 han estat realitzades per dones.