Ens sumem al 150è aniversari del Centre Moral de Gràcia

expo centre moral

Des de l'1 fins el 15 d'octubre la Fundació acollirà a Can Musons l'exposició "Fe, pàtria i amor", que recull els orígens i la trajectòria del Centre Moral de Gràcia i que ha estat produïda per la mateixa entitat. 

La mostra repassa, a través de fotografies, els 150 anys de vida d'aquesta entitat històrica de la Vila de Gràcia que va néixer en l'època d'auge de l'associacionisme per fomentar les escoles catòliques a la vila i acostar la cultura a les classes populars. Des d'aleshores s'hi han promogut activitats de tot tipus: esportives, culturals, de lleure, etc., hi han format part importants personalitats del país com ara Antoni Gaudí i fins i tot n'han sorgit altres entitats com El Cercle. El Centre el trobareu al carrer Ros de Olano 9, l'actual edifici data del 1904 i destaca sobretot pel teatre que conté, ja que pocs en queden a la ciutat de tan antics. Aquest espai ha vist sorgir moltes iniciatives, ha acollit moltes activitats i ha sobreviscut molts impediments, de tot això i més parla aquesta exposició.    

 

Tant si ets de Gràcia de tota la vida com si no, et convidem a descobrir aquesta entitat centenària de la vila i les seves fites!