Lliurats els premis del 23è Concurs de Pintura Ràpida

lliurament premis concurs pintura 19

El 24 d'octubre de 2019 es va realitzar a l'Espai Albert Musons el Lliurament de Premis del 23è Concurs de Pintura Ràpida de la Festa Major de Gràcia, amb la presència del vicepresident de la Fundació, Guillem Espriu, i de la Consellera de Cultura, Cristina Carrera. Amb una participació de 18 obres enguany ha incrementat el nombre d'artistes presentats, malgrat tots han estat de la Categoria C per a majors de 18 anys. Les categories A i B per a menors de 14 i menors d'entre 15 i 18 anys malauradament van quedar desertes. Dins la Categoria C s'hi van presentar 11 dones i 7 homes d'entre els quals es van repartir els següents premis: 

- Menció d'honor per a l'obra número 7 de Josep Platja, que va rebre un lot de productes de la botiga Art Hilgard del carrer Astúries 48, un ram i un diploma: 

premi pintura rapida 19 mencio honor

- 2n premi per a l'obra número 11 de Ramon Soler, que va rebre un taló de 300€, una rajola de la Festa Major, un ram, un lot de productes de la botiga Art Hilgard i un diploma: 

premi pintura 2019 2n premi

- 1r premi per a l'obra número 1 de Ramon Pujolà, que va rebre un taló de 600€, un ram, un lot de productes d'Art Hilgard i un diploma. 

premi pintura 2019 primer premi

El concurs de pintura ràpida va tenir lloc durant els set dies de Festa Major, del 15 al 21 d'agost, en els quals les persones participants venen a segellar el seu llenç i disposen d'un mínim de 6 hores i un màxim de 9 per a pintar un instant de la festa. D'aquesta manera es dinamitza la vida cultural de la Vila de Gràcia i es fan interactuar dues disciplines artístiques antagòniques: la pintura amb l'art efímer dels guarniments. És un orgull per l'organització poder comptar amb aquests instants perennes en el temps que ens permeten recordar moments especials de la nostra festa i fer reviure la màgia dels guarniments a través de les pinzellades.