S'OBREN LES INSCRIPCIONS DE LA RUA DE CARNAVAL DE GRÀCIA!!

Carnaval

Comencem l'any pensant en la festa més esbojarrada de l'any: el Carnestoltes! Com sabeu, podeu participar de manera individual lluint la vostra disfressa o de manera conjunta en una comparsa (a partir de 5 participants amb una disfressa temàtica amb o sense vehicle). La Rua se celebrarà el proper dissabte de Carnaval, dia 22 de febrer. Sortirem darrera de la Reina Carnaval a les 17:30h des de Jardinets de Gràcia per fer el següent recorregut: Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l'Olla, Diluvi i final a Plaça de la Vila. Enguany els premis han canviat i són molt interessants! Seran els següents:

anys 70

 

Premi a la millor disfressa individual: 50€ + 2 entrades a Casa Vicens (visita a la casa-museu del 1r edifici de Gaudí).
Premi a la millor disfressa de comparsa: 100€ + 15 entrades a Casa Vicens  (visita a la casa-museu del 1r edifici de Gaudí).


Menció especial a la Sàtira: (Recuperem l'autèntic sentit del carnaval, aquella festa de crítica social i esperit transgressor per sobre de la disfressa: rauxa i grans dosis d'humor! ):15 entrades a una obra de teatre del Cercle de Gràcia.

Menció especial a la millor coreografia: (Premi al millor ball de comparsa) 15 entrades gratuïtes a un concert del Centre Artesà Tradicionàrius.
Menció especial a la millor comparsa d'AFA o Esplai: (premi a la comparsa millor decorada i disfressada de totes les provinents d'afas i esplais!)15 entrades a Illa Fantasia (a partir del mes de juny)

En arribar a la Plaça de la Vila, la Reina Carnaval farà lectura del seu BAN i l'Arlequí jugarà amb tots els assistents convidant-los a l'única guerra divertida que existeix: la guerra de confetti! En acabar, el jurat i la Reina Carnaval lliuraran els premis a les comparses que surtin guanyadores de la nit més esbojarrada de l'any!

No us ho penseu més i inscriviu-vos a la Rua! Ho podeu fer mitjançant aquest googleForm o presencialment a Can Musons (c/Alzina, 9) de dilluns a dijous de 17 a 21h i divendres de 10 a 13:30h. Teniu temps per inscrivir-vos fins el 14 de febrer, així que no trigueu gaire!

 

Aquí teniu el formulari d'inscripció:

 

https://forms.gle/QxnHBVTVf7X1D8fX9

 

anys 20