Dia de l'Associacionisme Cultural 2021 a Can Musons

dasc

Un any més, les tres entiats de cultura popular que habiten a Can Musons (Fundació Festa Major de Gràcia, Castellers de la Vila de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir) han programat activitats per tal de celebrar el Dia de l'Associacionisme Cultural. 

Les activitats començaran el dia 5 de juny a les 12:30h amb un concert vermut a l'interior de Can Musons i continuaran el dia 11 a les 21:30h amb un concert de Glossa amb el grup Cor de Carxofa. El dia 19 de juny, les tres entitats sortiran al carrer, a la placeta de Manuel Torrente per oferir una programació continuada per a tot el veïnat.  A les 11h la Fundació Festa Major de Gràcia presentarà el seu nou projecte editorial, la publicació del conte "Un any fent festa", la història d'una família festera gracienca que prepara la festa major del seu carrer al llarg de tot un any passant per totes les dates clau del cicle festiu gracienc.

A l'acte participaran l'Editorial Mediterrània, l'autora i l'il·lustrador del conte que presentaran el projecte abans de realitzar el conta-contes infantil per explicar a la canalla per primera vegada les aventures d'aquesta família gracienca. Després del conta-contes hi haurà un taller de pintar i colorejar algunes planes del conte amb l'ajuda de l'il·lustrador.

A primera hora de la tarda, la Federació de Colles de Sant Medir oferirà tallers infantils relacionats amb la diada més dolça de l'any: fer caramels amb materials reciclats, titelles de cavalls o fins i tot faves de Sant Medir.  A les 18h hi haurà concert i animació infantil programada en especial per a la canalla de la colla dels Castellers de la Vila de Gràcia i d'aquesta manera s'acabarà la jornada del DASC21!