Plaça Vila de Gràcia

Benvingudes a la Festa Major de la Plaça de la Vila, aquest any hem volgut que conegueu la Festa Major per dins i per tant us farem sentir com si estiguéssiu dins un local de guarnit . Veureu com es prepara un guarnit ... un drac, un drac que qui sap potser serà al guarnit del 2020 ...

 

Així doncs, que en mig del local de guarnit podreu gaudir de la festa, com sempre una festa familiar i inclusiva , una festa per totes on hi trobarem un munt d'actes de cultura popular , concursos culinaris, de tapes i paelles, i com cada cop estem mes gastronòmics també tindrem una caragolada i un tast de vins i de vermuts.

 

Els mes petits, s'ho passaran d'allò mes bé amb les piscines als matins, però això no és tot ... tindrem festa de l'escuma i el concert dels Xiula un dels grups infantils del moment.

 

La festa també és nit , i aquí tindrem un munt de grups de diferents estils com en Marcel Marimon Rumba trio, els Tupica , els BannananBeach, els Alberock, l'Orquestra All i Oli, els Lasta Sanco i els Ebri Knight, i com sempre els nostres grups estimats de capçalera els Nius de Nit i els Pastorets Rock.

 

Però, nosaltres som els Castellers de la Vila de Gràcia, i els castells sempre és el mes important de la festa, divendres tindrem les vigiles i el pilar caminat, i dissabte tindrem la diada castellera de Festa Major on ens hi tindrem un cartell de luxe amb els Xiquets de Reus, els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

 

Us esperem a la nostra festa, una festa que volem que sigui inclusiva , lliure d'agressions racistes, homòfobes i masclistes. Ens agradaria no haver-ho de recordar, però malauradament encara és necessari, tingueu-ho present a la plaça, a Gràcia i a tot arreu: NO és NO.