1.500.000 persones han viscut la Festa Major de Gràcia 2011


L’edició 2011 de la Festa Major de Gràcia ha tancat amb una assistència de públic lleugerament superior als 1.500.000 participants, que s’han repartit entre les diferents franges horàries i activitats, que s’han celebrat durant els set dies que ha durat la festa als carrers i a les places de la vila.
Un conjunt d’activitats que pel que fa als 19 carrers i places que s’han guarnit per a aquesta celebració, sumen un total de 587 activitats, repartides de la següent manera: 112 activitats adreçades a un públic infantil, 300 de caire veïnal i 175 de música en viu, concerts de tarda-nit i vermuts-concerts. I que percentualment situen les actuacions infantils i veïnals al capdavant amb un 70% davant del 30% dels concerts.
A banda de les activitats dels carrers i places guarnides, cal ressenyar també prop de 150 activitats més que s’han celebrat en altres espais de Gràcia, com són: Les Nits del claustre, Les Tardes plàcides, La Plaça del folk, La Plaça del swing, L’Espai Joanic, El Tasta Gràcia Calma entre altres.