Tot un èxit de “bon rotllo” a la VIII Gimcana de la Festa Major de Gràcia 2012!

Sota l’excusa d’uns jocs olímpics i amb molt bona voluntat uns 160 participants han recorregut els carrers de Gràcia aquest diumenge per la tarda. L’inici de la gimcana va ser a les quatre de la tarda a la plaça de la Vila sota un insistent Sol d’estiu.

Les 22 proves distribuïdes als carrers i places guarnits i, també, a alguns espais de la Festa han estat inspirades en diferents esports: olímpics o no. Els participants havien de mantenir un globus a l’aire només amb la bufera: tot imitant la vela; o bé xutar en una porteria puntuada, improvisar una cançó i una coreografia a la prova corresponent a la natació sincronitzada, jugar a bitlles catalanes, aconseguir el màxim de cistelles en un bàsquet força peculiar, fer una mica d’esquí o desenvolupar tota una triatló amb bicicletes, cursa i aigua. Diverses sorpreses esperaven els participants de l’edició d’enguany, entre elles: un berenar per gentilesa de Caprabo i Cacaolat, molts materials cedits per la Diputació de Barcelona i la incorporació de dos nous punts a la gimcana: l’Espai Albert Musons (nova seu de la Fundació) i el Cercle Catòlic de Gràcia.

Els equips van recollir el seu premi a les 21:30 h al carrer Fraternitat de Baix (EFIT), tots ells van obtenir més de 500 punts i el primer classificat va ser l’equip “Pentakill” amb el dorsal 11 i 882 punts; força a prop es van quedar els equips: “La bella y los bestias del Cercle” amb 877 punts i, els tercers, “Els súper gats” amb 848 punts. Tot i que els tres primers classificats es van quedar amb algun regal extra, tots els equips van tenir el seu premi: que consistia en diversos productes i també en 6 entrades, regalades pel FC Barcelona, per a assistir a “La Festa del Gamper” que es celebrarà al Camp Nou aquesta nit.

Moltes gràcies a tots els participants dels 33 equips i als voluntaris i voluntàries que ho van fer possible! Us esperem l’any vinent!

Trobareu les fotografies aquí:

http://www.festamajordegracia.cat/album/album/gimcana-2012