Cavalcada de les Carteres Reials de la Vila de Gràcia – 4 de gener de 2023 – 17.30 h a Gran de Gràcia/Jardinets

Cavalcada de les Carteres Reials de la Vila de Gràcia – 4 de gener de 2023 – 17.30 h a Gran de Gràcia/Jardinets

Aquest 4 de gener viu amb nosaltres l’esdeveniment més esperat del cicle nadalenc: la Cavalcada de les Carteres Reials, amb el seu recorregut pels carrers de Gràcia, i la gran recollida de cartes! 

 

 

Les Carteres Reials són una peça indispensable de l’equip dels Reis d’Orient. Elles fan que la màgia de la Nit de Reis sigui possible! L’Ona, que prové de la Vella Europa i estima com ningú l’astrologia i els invents, coneix el firmament perfectament i sap totes les rutes que l’equip ha de seguir per tal de fer arribar el Nadal a totes les cases. La Sitar, amb la seva ànima musical i artística, prové de l’Orient Llunyà, coneix totes les llengües del món i és la traductora de totes les cartes. L’Estel de Foc prové de l’Àfrica Negra i estima la natura i l’ecosistema com ningú. Els seus coneixements de la mare Terra li han permès crear l’encanteri d’invisibilitat que fa possible que tot l’equip màgic entri a les cases durant la nit.

 

Després de fer el recorregut pels diferents carrers de Gràcia, en arribar a la Plaça de la Vila, les tres Carteres es dirigiran als infants des del balcó del Districte de Gràcia i en acabar, ocuparan la seva carpa al bell mig de la plaça per rebre les cartes que els nens i nenes han volgut lliurar-los en mà.

 

El recorregut de la cavalcada d’enguany serà el següent: Jardinets/Gran de Gràcia - Montseny - Perla - Sant Lluís - Torrent de les Flors - Travessera de Gràcia - Torrent de l'Olla - Diluvi - Plaça de la Vila de Gràcia.

 

 

L’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc ja estan més que preparades per rebre-us a totes i a tots!