La Festa Major de Gràcia 2023 es presenta en roda de premsa.

roda

El passat 25 de juliol, Lina López, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia i Laia Bonet, regidora del Districte de Gràcia van convocar a la premsa per presentar les novetats de la Festa Major de Gràcia de 2023. Des de Fundació, es van destacar els següents titulars:

5

La Festa Major de Gràcia 2023 manté 23 espais guarnits. Les comissions de veïnat resisteixen malgrat els estralls de la pandèmia.

 

Mozart i Verdi, els primers carrers en rebre una placa commemorativa als més de 100 anys de trajectòria festiva. Aquest fet vol ser un reconeixement als festers i festeres de totes les generacions que han mantingut viva la Festa Major de Gràcia contra totes les dificultats.

 

La Fundació Festa Major de Gràcia impulsa un pla econòmic per ajudar a programar activitats que visibilitzin els valors de l’entitat a les comissions. Hi ha cinc eixos: feminismes i contra estereotips de gènere, visibilitat LGTBIQ+, inclusió de tots els públics, antiracista i sostenible.

 

La Festa Major de Gràcia suma per primera vegada un Acte Multiconfessional per obrir la participació a la festa de totes les creences presents a la Vila de Gràcia.

La Fundació Festa Major de Gràcia aposta per reduir l’impacte de la festa al medi ambient: gots reutilitzables, samarretes orgàniques i sense embolcall i augment de 5 a 12 comissions que reciclaran el 100% del seu guarnit un cop acabada la festa.

Si vols consultar el dossier de premsa complet, el pots descarregar consultant aquest enllaç:

DdP%20Inici%20FMG23_0.pdf