El Periódico i la Festa Major de Gràcia, signen col·laboració

cercavila

El Periódico i els seus lectors i lectores celebraran enguany encara amb més intensitat la Festa Major de Gràcia. Un acord de col·laboració que ha permès una aportació innedita pels carrers i places guarnits d'aquest 2023, que ha contat amb milers d'exemplars impresos de El Periódico per confeccionar el paper maixé i nombrosos detalls dels guarnits.

La capçalera catalana del grup Prensa Ibéica ha cedit gratuïtament a la Fundació Festa Major de Gràcia 123 Kg de paper excedent, traslladats en grans palès aquest mes de juliol fins la seu de la organització. Les 23 comissions participants en aquesta edició han pogut utilitzar per les seves originals creacions aquest material, molt buscat per les comissions veïnals per la seva versatilitat.

Així, les pàgines de El Periódico té una nova vida a la festa major estrella de l'estiu de Barcelona, en sintonia amb el compromís editorial amb la sostenibilitat i el medi ambient. La contribució estreta vincles amb una festa que encarna els millors valors d'una ciutat humana, dinàmica i creativa, que agermana en Gràcia el millor de la tradició i la innovació.

8

A més a més, la cessió de paper no es la única col·laboració entre el diari i la Fundació. Durant el cercavila de festa major i l'acte del lliurament de premis dels guarnits, els assistents van contar amb un obsequi especial. Per alleugerir la calor i accedir a la millor informació local, el públic de dos dels esdeveniments més multitudinaris de la festa va rebre un vano de cartró reciclat amb un doble missatge.

Per un costat, la Fundació va recordar la campanya de "Respectem el Guarnit" amb la presència del logo de la campanya i la següent frase: "El veïnat de Gràcia portem un any treballant de manera altruista per oferir-te la fesa més popular de lestiu: Estima la festa, Respectem el Guarnit!". A l'alra cara del vano, El Periódico va regalar una subscricpció gratuïta al diari durant un mes, a través d'un codi QR. Tots els receptors dels 5.500 vanos repartits podran donar-se d'alta sense cost a la capçalera digital i gaudir dels següents 30 dies de tots els seus continguts.